CSEREGARANCIA

Abban az esetben, ha el kíván állni a megrendeléstől, azt a megrendelt áru kézhezvételének napjától számítva 14 munkanapon belül megteheti. A “45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet figyelembe vételével. Ezen igényt kérjük írásban megtenni az info@fitbeauty.hu e-mail címen. 

Feltételei:

  • Az elállás a csomag átvételét követő 14 napon belül érvényesíthető
  • A termék eredeti állapotában történő visszajuttatása (a ruhán lévő címek/ címkék eredeti helyén való megléte. Kérjük ne tépje le a termékről, amennyiben valóban vissza kívánja küldeni részünkre!)
  • Az eredeti csomagolás újbóli felhasználhatóságának megőrzése (ennek hiánya nem kizáró ok a cserére, de megkönnyíti a termék vissza juttatását)
  • Továbbá a terméken nem keletkezett semmiféle olyan nyom, sérülés, mely akadályozná a termék továbbértékesítését eredeti áron

 

A fenti feltételek megléte esetén áll módunkban a termék árának 100%-os megtérítése a szállítási költséggel együtt.

Miután kézhez kapta a terméket, kérjük még a felvétel előtt szemre vételezze, ha a megrendelt árucikk hibás, illetve nem a rendelésben szereplő terméket kapta, akkor azt természetesen kicseréljük, vagy visszatérítjük a termék vételárát! (a visszaküldés és újraküldés költsége minden esetben a vevőt terheli). A termék esetleges hibáit, a kézhezvételt követően írásba jelezze felénk 3 munkanapon belül.

Bármely terméket csak új állapotban, nem hordott, nem mosott, és az eredeti állapotában áll módunkban visszavenni.

Hogyan küldjem vissza a terméket és hová?

Az árut az alábbi címre szíveskedjen visszaküldeni:

  • fitbeauty.hu – Szücs Patrik Lajos EV.
  • Debrecen
  • Batthyány u. 7.
  • 4024

Visszaküldés menete:

A termékhez kérem szíveskedjen mellékelni a Számlát vagy a megrendelés adatait (neve, címe, tel.szám, e-mail, a megrendelés száma), és ne felejtse el feltüntetni a termék nevét és azt az információt, hogy a terméket szeretné visszaküldeni, kicserélni, vagy pedig reklamálni (ezeket az adatokat kézzel is feljegyezheti). Amennyiben a terméket reklamációra küldi, kérjük ne felejtse el mellékelni a számlaszámát a pénz visszatérítéséhez.

Csere menete:

Kérjük tüntesse fel a termék nevét és a megfelelő méretet, amelyre szeretné kicserélni.

Visszaküldés:

Kérjük tüntesse fel bankszámla számát és a számlatulajdonos nevét. FIGYELEM: kérjük ellenőrizze bankszámla számát kétszer! Rossz számlaszám megadása esetén a rossz számlaszámra küldött összegért nem vállalunk felelősséget.

Hogyan csomagoljuk a csomagot:

Csomagolóanyagban ami postán vagy papír üzletben is vehető, megkérnénk biztonságosan becsomagolni. A lényeg, hogy a terméken ne keletkezzen sérülés az úton.

FIGYELEM: Ne küldje a terméket utánvétellel vagy saját kézbe. Ezeket a küldeményeket nem vesszük át.