Felsők

Egy igazán jó fitnesz top esetén kiemelten fontos, hogy stabil tartást biztosítson, amiben zavartalanul végezheted a gyakorlatokat.

Topjaink mell alatti széles gumírozása erős tartást biztosít, ezért tökéletes választás súlyzós edzéshez és futáshoz is.

Kényelmes Viselet

Topjaink könnyed viseletet biztosítanak viselőjének, és nem kell folyton igazgatnod őket mozgás közben sem. Sosem akadályozza a mozgásod.

Stabil Tartást Biztosít

A rugalmas viseletnek és a mell alatti gumírozásnak köszönhetően stabil tartást biztosít a legkülönfélébb gyakorlatok végzése közben is.

Sportos És Szexi

A pántok kiemelik a női hát szépségét, egyedi designja pedig biztosan magával ragadja a tekintetet, ezzel tökéletes viseletet biztosítva az edzésen.

Legnépszerűbb

Pocket Sportmelltartó

HALLGASS ZENÉT SZABADON

A Pocket sportmelltartónk hátrészén kialakított zseb stabilan tartja a mobilod, miközben te szabadon hallgathatod a zenét edzés vagy futás közben.

LÉGÁTERESZTŐ ANYAG

A Dri-Fit technológiának köszönhetően a top könnyen szárad és nem foltosodik. A legizzasztóbb edzésformáknál is megállja a helyét.

KIVEHETŐ SZIVACSBETÉTTEL

Fitnesz topjainkban kivehető szivacsbetétet helyeztünk el a maximális kényelem érdekében, melyet igény szerint használhatsz.

Milyen Edzésekhez Ajánljuk?

SÚLYZÓS EDZÉS

FUTÁS

TRX, CROSSFIT

Mit Mondanak Rólunk?

Szuper érzés, hogy a ruháinkban edzetek, és hogy imádjátok őket!

Őrülten Kényelmes Cseregarancia

Nem lett jó a méret? Küldd vissza és szívesen kicseréljük! Bármilyen problémád akadt? Szólj, és már úton is van a csere! Minden termékünkre garanciát vállalunk.

Ingyenes Kiszállítás 10.000 Ft Felett

Minden termékünkből készletet tartunk fent, így a megrendelt terméked már 2 napon belül a kezedben lehet. Sőt, 10.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.