HOGYAN VÁLASZD KI A TÖKÉLETES FITNESZ LEGGINGSED?

A rendszeresen edzők már tudják, hogy a megfelelő fitnesz leggings elengedhetetlen az edzésekhez. A legjobb fitnesz ruhák, amelyek lehetővé teszik a szabad mozgást és nem kell őket folyton igazgatni, emellett pedig jó légáteresztő képességük lehetővé teszik a maximális komfortérzetet.

A tökéletes leggings kiválasztásához nem elhanyagolható az sem, hogy milyen sportot űzöl, amihez keresed a megfelelő fitnesz ruházatot. Óriási választék áll rendelkezésre fitnesz ruhákból, ezért nézzük meg, ha futáshoz, vagy konditermi edzéshez keresel nadrágot, akkor milyen szempontokra fontos odafigyelni a leggings kiválasztásakor.

1. A Mozgás Szabadsága

Nincs annál zavaróbb érzés a konditeremben, vagy éppen futás során, amikor mozgás közben folyton húzogatni és igazgatni kell a leggingset, mert lecsúszkál. Ezért fontos, hogy az edzőnadrágod derékrésze stabilan tartson, és megfelelően rugalmas legyen, amely mozgás közben is a helyén marad.

2. A MAGASÍTOTT DERÉKRÉSZ OPTIKAILAG KARCSÚSÍT

Fitnesz leggingsek között a legnépszerűbb a magasított derékrésszel ellátott edzőnadrágok. A magasított derékrész mindamellett, hogy nagyon stabilan tart, rásimul a testedre és követi annak vonalát.

3. MODERN DESIGN, AMELY SZEMET GYÖNYÖRKÖDTET

A megfelelő design szintén fontos lehet, hiszen ezek optikailag formázzák a feneket, a combokat és hosszabbítják a lábakat. 

Valljuk be, hogy nőként imádjuk a divatot, és szeretjük jól érezni magunkat a bőrünkben. Ez az edzőteremben sincs másképp, éppen ezért nem utolsó szempont, hogy szeretünk divatos ruhákban feszíteni.

4. rUGALMAS ILLESZKEDÉS, MÉRET

Ahhoz, hogy az edzésünk garantáltan akadálymentes legyen, szintén fontos a megfelelő méret kiválasztása. 

Tartson kellően, viszont ne is legyen túl szoros a gumírozása. Ehhez társul a jól kitalált technológia, amely biztosítja, hogy megfelelően rásimuljon a testedre és kövesse annak vonalát.

5. lÉGÁTERESZTŐ ANYAG

A sportruházat legfontosabb tulajdonsága, hogy megfelelően légáteresztő legyen és, hogy elvezesse az izzadságot. A polyester anyagból készült termékek jó légáteresztő anyag,, ezért megőrzik a bőr szárazságát intenzívebb mozgás közben is.

Gondolom senkinek sem esik jól, amikor a nedves ruha hozzá ér, esetleg egy kisebb szélben meg is fázhatunk emiatt.

KONKLÚZIÓ

A leges-legfontosabb, hogy élvezd azt amit csinálsz, és sportolj minél többet! Ehhez segítséget nyújt, ha olyan fitnesz ruházatot viselsz, amiben a lehető legkényelmesebben és legmagabiztosabban érzed magad. Mindent bele!